Kennismaking en aanmelden

Je bent van harte welkom voor een rondleiding of vrijblijvend gesprek op onze school. Kom samen met je kind onze sfeer proeven en alvast een kijkje nemen in de groepen.

03_Regenboog-14

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om in te gaan op je vragen.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Pieter van Dijk, onze directeur. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0348-551406, of door het onderstaande formulier in te vullen.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden

Ben je enthousiast over onze school? Dan kun je je kind aanmelden door het inschrijfformulier online in te vullen.

03_Regenboog-9

Peuterochtenden

Eén keer per jaar organiseren wij een speciale VIP (Very Important Peuter)-ochtend. Op deze ochtend ben je met je peuter van harte welkom om (weer) een kijkje te nemen in de school.

Missie en visie

Wij geloven in de talenten van kinderen en stimuleren kinderen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, zodat ieder kind zijn plek vindt in deze wereld.